Dospel
Dospel

Descarcare

Noul catalog Dospel

Ultima noastră versiune 1/2014 conține toate produsele Dospel
Pentru a obține informații despre produsele noastre și disponibilitatea acestora, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon:
+48 (34) 370-31-64
export@dospel.com


Parteneri Dospel

Ventilație cu recuperare de căldură

Din anul 2008 Dospel Ltd a început cooperarea cu Berlüf, producător German de unități de tratare a aerului. Produse de înaltă calitate și soluții neconvenționale a dus la semnarea unui contract cu Berlüf. Mai multe informații la:
www.berluf.com

Tehnologia Dospel Professional

Dospel Sp. z.o.o este unul dintre cei mai mari producători de echipamente și sisteme de ventilație si de aer condiționat. Dospel Professional, fiind o parte din Dospel Group, s-a specializat în fabricarea de ventilație industrială și sisteme de aer condiționat. O experiență de peste 30 de ani, ingineri calificați și cea mai bună calitate a produselor, fac ca Dospel Professional să fie un partener solid și de încredere. Poziția de lider de piață internă și de export pentru mai mult de 50 de țări din întreaga lume, dovedesc credibilitatea producătorului care ofera produse de calitate și tehnologie avansată la prețuri accesibile.
www.dospelprofessional.comDescarcareTECHNICAL-EXPLOITATION CARD
- CHIMNEY CAPS

TECHNICAL-EXPLOITATION CARD
- DUCT DOMESTIC FANS


TECHNICAL-EXPLOITATION CARD
- DUCT-INDUSTRIAL FANS

TECHNICAL-EXPLOITATION CARD
- ROOF FANS


KOM 800 II / KOM 800 III


Click aici pentru a descărca

ISO certificateDospel Lider Wentylacji - jeden z najwiekszych producentow urzadzen i systemow z zakresu wentylacji i klimatyzacji.
Oferujemy m.in. Wentylatory, wentylatory domowe, Wentylatory sufitowe, wentylatory kanalowe, wentylatory kominkowe, wentylatory przemyslowe, wentylatory scienne, termowentylatory, kratki wentylacyjne,
rekuperacja, anemostaty, fleks, rury aluminiowe, tasmy uszczelniajace, instalacje wentylacyjne, klimatyzacja, klimatyzator, wentylator, kratki wentylacyjne, rekuperacja