Moto Dospel je:


- Osigurati svojim klijentima maksimalno zadovoljstvo i ispunjenje svojih potreba kroz isporuku proizvoda sa stalnom, visokom, i zajamčenom kvalitetom proizvoda u savršenoj cijeni. Misija Dospel je postati proizvođač ventilacije, koji najbolje reagira na potrebe klijenta i prevazilazi njihova očekivanja. Mi ćemo dobiti ili ojačati poziciju lidera u ventilacij diljem svijeta, u sadašnjim ili novim kategorijama proizvoda koje smo odlučili koristiti. Nudimo vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga, te nagrađujemo članove našeg osoblja, za koje najvažnije vrijednosti su: - Odgovornost,
- Suradnja,
- Poštovanje.

To su vrijednosti koje su neprocjenjivo bogatstvo DOSPEL.

Naš klient je naš šef koji nas uvijek može otpustiti.

Dospel - Politika kvalitete

Položaj lider u ventilaciji obvezuje nas da se brinemo o zadovoljstvu naših klijenata. Razmišljajući o njima, konstantno poboljšavamo kvalitetu naših proizvoda, kako bi ispunili svjetske standarde. Mi stalno prilagđavamo asortiman proizvoda na promjenjive potrebe naših klijenata. Usredotočili smo se na estetiku, kvalitetu i stabilnost naših proizvoda. Proizvodi proizvedeni od nas su stekli certifikate koji daju dokaze o ispunjavanju svjetskih standarda kvalitete i sigurnosti. Činimo sve napore kako bi naši proizvodi zadovoljavali vaše zahtjeve. Razmišljajući o našim klijentima, odbor DOSPEL doo je doneo 'politiku kvalitete' i uveo sustav upravljanja kvalitetom.

Da bi realizirali našu misiju, Menadžment firme garantira da sustav upravljanja kvalitetom korespondira sa ISO 9001:2009. Svi naši zaposlenici su stručnjaci u svojim djelovanjima, moraju raditi na način koji zadovoljava zahtjeve klienta, proizvodnjom robe i usluga sa konstantno visokim standardom. Proces proizvodnje je pod kontrolom u svakoj fazi realizacije, zahvaljujući čemu možete biti sigurni da dobijeni proizvod ima zajamčenu kvalitetu.

Dospel Ltd smatra kvalitetu biti temeljom svog djelovanja. Dobijena do sada Kvaliteta, jamči bolju budućnost sutra. Visok standard robe i usluga, povezan s proizvodnjom: domaćih i industrijskih ventilatora, ventilacijskih sustava, ventilacijskih rešetka, te klima komora je znak priznanja za našu tvrtku. Mi smo stavili poseban naglasak na kvalitetu, sigurnost, iskustvo i profesionalnost.

Kao najvažniji kriterij za potvrdu naše kvalitete, smatramo zadovoljstvo naših klijenata.

Zahtjevi i očekivanja naših klijenata su prioritet našeg djelovanja. Svaki proizvod treba zadovoljiti određenog klijenta i biti preporuka za buduće kupce. To klijent treba vratiti k nama, a ne proizvod.

Planiramo pribaviti zadovoljstvo naših klijenata, a time i povećati profit Organizacije kroz:

- Praktični pomak misije i politike kvalitete na mjerljivie ciljeve i planove, kako bi se u potpunosti fokusirali na važnim područjima organizacije,

- Zapošljavanje iskusnog i visoko kvalificiranog osoblja, koje stalno razvija svoje kvalifikacije, omogućuje učinkovitu izvedbu sustava upravljanja kvalitetom, a time i garantira profesjonalno vršenje usluge kupcima.

- Provedba učinkovitog i nedvosmislenog način identifikacije nedostataka i sprječavanje grešaka u proizvodima u svakoj fazi proizvodnje, prije trenutka isporuke kupcu,

- Proširenje tržišta kroz uspostavu novih i proširenje već postojećih poslovnih odnosa u zemljama širom svijeta.

- Implementacija novih i automatizaciju postojećih proizvodnih linija i proširenje asortimana nuđenih proizvoda.

Naš je cilj proizvoditi proizvode najviše kvalitete. Mi ga želimo ispuniti kroz:

- Predanost našeg osoblja u poboljšanje sustava upravljanja kvalitetom,
- Definiranje ciljeva povezanih s kvalitetom na svakom radnom mjestu i njihovo ostvarivanje,
- Razvoj kvalifikacija osoblja
- Praćenje procesa proizvodnje u svakoj fazi,
- nepromenjljiv cilj smanjivanja količine reklamacija.