Motto-ul Dospel este:


Motto-ul Dospel este:

- asigurarea clienților maximul de satisfacție și îndeplinirea nevoilor acestora prin furnizare de produse de calitate ridicată, constantă și garantată la cel mai bun preț. Misiunea noastra este de a deveni producători de ventilație care satisfac nevoile clienților și depășesc așteptările lor. În prezent ne dorim să câștigăm sau să consolidăm poziția de lider de piață din întreaga lume în ventilație, in prezent sau noi categorii de produse pe care intenționăm să le promovăm. Oferim cea mai înaltă calitate a produselor și serviciilor, și recompensăm membrii personalului nostru, pentru care cele mai importante valori sun:
- responsabilitatea;
- cooperarea;
- respectul.

Acestea sunt valorile de neprețuit pentru Dospel.
Amintiți-vă, clientul este șeful nostru care oricând poate să ne refuze.

Politica de calitate

Poziția de lider în ventilație ne obligă să avem grijă de satisfacția clienților noștrii. Gândindu-ne la ei, noi îmbunătățim periodic calitatea produselor noastre pentru a îndeplini standardele mondiale. Ne adaptăm îm permanență la nevoile schimbătoare ale clienților noștrii. Ne concentrăm pe estetică, calitatea și stabilitatea produselor noastre. Produsele fabricate de noi au obținut certificate ce atestă condițiile standardelor mondiale de calitate și siguranță. Facem toate eforturile pentru ca produsele nostre să îndeplinească cerințele dumneavoastră. Gandindu-ne la clienții noștrii, Consiliul Dospel Ltd a constituit și confirmat ”Politica de calitate” și a introdus Sistemul de Management al Calității.

În scopul misiunii nostre, Managementul companiei se asigură că Sistemul de Management al Calității care corespunde standardului ISO 9001:2009, se dezvoltă dinamic prin îmbunătățirea constantă a eficienței sale. Toți membrii personalului nostru sunt experți în ramurile lor, având obligația de a satisface cerințele clientului și de a fabrica bunuri și servicii la un standard ridicat constant. Procesul de producție este controlat în fiecare etapă de realizare, grație căruia puteți fi sigur că produsul primit are calificativul de calitate garantată.

Dospel Ltd consideră calitatea termenul de bază al activității sale. Calitatea câștigată astăzi, garantează un viitor mai bun mâine. Standardul înalt al produselor și serviciilor, utilizat la producerea de: ventilatoare de uz casnic și industrial, sisteme de ventilație, grile de ventilație și aer condiționat, este un semn de recunoaștere a companiei noastre. Am pus accent deosebit pe calitate, siguranță, experiență și profesionalism.

Confirmarea calității produselor și serviciilor noastre o considerăm satisfacția clienților noștrii.

Cerințele și așteptările clienților noștrii sunt prioritare pentru activitatea noastră. Fiecare produs trebuie să satisfacă nevoile clientului și să fie recomandarea pentru următorul client.

Dorim să obținem satisfacția clienților, prin urmare și creșterea profitului organizației prin:

- trecerea în practică a misiunii și politica de calitatela obiectivele și planurile măsurabile, pentru a ne concentra asupra domeniilor importante ale organizației.

- angajarea de personal cu experiență și calificare înaltă, care își dezvoltă constant calificările lor, permițând desfășurarea eficientă a Sistemului de Management al Calității.

- punerea în aplicare a metodelor mai eficiente și lipsite de ambiguitate pentru identificarea și prevenirea defectelor, în fiecare etapă de producție înainte de a le primi un client.

- extinderea piețelor de afacere, prin stabilirea de relații noi și deja existente în țările din întreaga lume.

- îmbunătățirea liniilor de producție existente și extinderea sortimentului de mărfuri oferite.

Scopul nostru este de a fabrica produse de cea mai înaltă calitate. Am reușit prin:

- angajamentul de a îmbunătății Sistemul de Management al Calității.
- definirea obiectivelor legate de calitatea forței de muncă și realizări.
- dezvoltarea de calificări ale personalului.
- monitorizarea procesului de producție pe fiecare etapă.
- reducerea cantitășii de plângeri.